Sponsormogelijkheden

Hospice “de Reiziger” is inmiddels een begrip in Barendrecht en omstreken. Sinds de opening in juli 2016 heeft de hospice al aan meer dan honderd gasten een bijna-thuis-huis geboden, met veel zorg en aandacht. De behoefte aan dergelijke zorg is al duidelijk gebleken.

“De Reiziger” ligt in een relatief rustige omgeving en toch vlakbij het oude centrum van Barendrecht en het winkelcentrum van Carnisselande. Schoolkinderen lopen en fietsen er enkele keren per dag voorbij. Dus geen plek ergens achteraf; leven en sterven gaan hier op natuurlijke wijze hand in hand.

De hospice draait in hoge mate op vrijwilligers, maar voor het pand en de inrichting was veel geld nodig. Inmiddels is een groot deel van de aanloopkosten gedekt, maar voor de exploitatie zijn ook nog additionele middelen nodig, voordat de eerste subsidies vrij zullen komen.

Rotary Club Barendrecht is – als initiatiefnemer voor dit hospice – een van de organisaties die zich tot doel heeft gesteld via acties daar geld voor bijeen te brengen. Daarom organiseert zij op 23 december a.s. voor de vijfde maal de Santa Run. We verwachten meer deelnemers dan ooit!

Helpt u mee de hospice “de Reiziger” in Barendrecht te ondersteunen?

Steun de Santa Run dan als sponsor, begunstiger of sympathisant.

De mogelijkheden

1) Gold Sponsor van de Santa Run à € 500,-:

• Vermelding op de Santa Run Barendrecht website (sponsorpagina) en op website van hospice “de Reiziger” Barendrecht (partnerpagina) met logo en link naar uw eigen website
  • Mogelijkheid voor bedrijfsreclame bij start en finish
  • Deelnamebewijs en pak voor 2 personen

2) Sponsor van de Santa Run à € 250,-:

• Deelnamebewijs en pak voor 2 personen

3) Begunstiger van de Santa Run à € 100,-:

• Vermelding op de website (sponsorpagina) met (bedrijfs)naam.
  • Deelnamebewijs en pak voor 1 persoon

4) Sympathisant van de Santa Run.

• Ik maak een bedrag over, maar ik loop zelf niet mee.

U kunt de Santa run ook sponsoren in natura door een bijdrage in de goody bags voor de deelnemers. Mocht u zelf een ander idee hebben over de wijze waarop u bereid bent dit initiatief te ondersteunen, laat het ons graag weten.

Voor meer informatie neemt u contact op via santarun@rotarybarendrecht.nl. U kunt ook bellen met 06 52669764 (Bert Pothoven) of 06 26321708 (Dick van Efferen).

U kunt uw bijdrage storten op IBAN : NL 07 INGB 0 671 089 544  t.n.v. Stichting Community Service Rotary Club Barendrecht o.v.v. Rotary Santa Run 2017. Op verzoek wordt een factuur toegezonden.

Meer informatie over de Santa Run  is terug te vinden op www.santarunbarendrecht.nl.

Meer informatie over de hospice op  www.hospicedereiziger.com