Op zaterdag 17 december vindt de Santa run weer plaats.

Na twee jaar noodgedwongen pauze gaat de Rotary club Barendrecht voor de achtste maal de Santa run organiseren.

Je kunt je dus weer inschrijven via bovenstaande link ‘Inschrijven Barendrecht‘.

Bij inschrijving kun je aangeven waar je het Santa pak wilt afhalen. Er zijn een aantal afhaaladressen: De Primera op de Middenbaan, Aad van Loon sport aan de Maasstraat, Makelaardij Markant op de Middenbaan en de Dierenvriend, op de van Beuningenhaven (Carnisselande). De pakken zijn vanaf 6 december op de afhaaladressen op te halen na het tonen van je inschrijvingsbewijs. Dit kan tot 16 december 18:00 uur. Daarna zijn de pakken alleen nog op zaterdag 17 december op het Doormanplein te koop vanaf 12:00 uur.

De prijs van de pakken is ongewijzigd gebleven en bedraagt € 5,- per pak, zowel voor een kind als voor een volwassene.

Het programma begint om 15:00 uur. Er zal volop gezelligheid zijn dankzij sfeervolle muziek. De burgemeester zal nog een kort woordje richten tot de deelnemers, voordat de warming up begint, verzorgd door medewerkers van Aad van Loon sport.

Na de warming-up zal de burgemeester rond 15:30 uur het startschot lossen.

Na afloop van de Santa run is er nog een gezellige after party op het Doormanplein met veel muziek.